Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » GNN Groningen

GNN Groningen

GNN (Grondstoffen Noord Nederland) is dé leverancier van grondstoffen voor onder andere de weg- en waterbouw in de omgeving van Groningen. Bij Grondstoffen Noord Nederland vindt u verschillende soorten zand, teelaarde, siersteen en bouwzand tegen zeer gunstige prijzen. Dankzij onze gunstige prijszetting bieden wij dé oplossing voor stijgende transportkosten voor grondstoffen.

De leverancier van grondstoffen: GNN Groningen

GNN is gevestigd aan de Deense Haven in Groningen. Op dit adres kunt u verschillende soorten grondstoffen zeer voordelig en in alle gewenste hoeveelheden afnemen. Denk hierbij aan de volgende grondstoffen:

Snel en voordelig geleverd

Omdat wij gebruik maken van een overslagkraan, shovel en weegbrug kan zand en teelaarde snel geladen worden. Hierdoor hoeft u nooit te lang wachten. Ook kunnen we alle grondstoffen zeer voordelig en vlot op ieder gewenst adres afleveren. Ons ruime aanbod, snelle service en gunstige prijszetting maken GNN de ideale partner op het gebied van grondstoffen in de omgeving van Groningen.

Contacteer ons direct!

Neem direct contact op met GNN uit Groningen door te bellen naar 050-8512533. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij antwoord geven op al uw vragen of opmerkingen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: