Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Bouwzand

Bouwzand

Grondstoffen Noord Nederland levert diverse soorten bouwzand en granulaten op diverse fracties gezeefd aan bouw- en weg en waterbouwbedrijven. Zo voorzien wij u van alle benodigde grondstoffen voor diverse bouwprojecten. Wat u ook nodig heeft; wij zoeken naar manieren om het mogelijk te maken.

Welke soorten bouwzand hebben wij voor u?

Bij onze zand- en grindhandel hebben wij de meeste soorten bouwzand en granulaten op voorraad. Deze zijn vaak direct leverbaar of op te halen vanuit onze opslag in grondstoffen in diverse hoeveelheden. Dat is wel zo makkelijk als u op korte termijn diverse grondstoffen nodig heeft. U vindt bij ons onder andere:

Ook vindt u bij ons (hydraulisch) menggranulaat en in diverse fracties gezeefd grind. Met dit ruime assortiment zijn wij dé specialist op het gebied van bouwzand en soortgelijke grondstoffen. Ontdek ons gehele aanbod.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijsopgaven en offertes. Grondstoffen Noord Nederland geeft prijzen van bouwzand en granulaten voor franco leveringen op het werk. Ook kunt u afhaalprijzen krijgen vanaf onze loswal aan de Deense Haven, Bornholmstraat 4AB, Groningen. Bespreek uw wensen ten aanzien van de lever- of ophaalvorm en wij zorgen dat het in orde komt.

GNN Groningen