Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Zand Groningen

Zand Groningen

Voor de aanschaf van alle soorten zand gaat u in de omgeving van Groningen het best naar Grondstoffen Noord Nederland. Bij ons vindt u een grootschalig assortiment aan grondstoffen dat wij verkopen tegen zeer gunstige prijzen. Wij bieden de uitkomst voor de steeds hoger wordende transportkosten voor grondstoffen.

Welke soorten zand bieden wij aan bij ons bedrijf in Groningen?

Alle soorten zand die u maar kunt bedenken schaft u voordelig aan bij ons bedrijf in Groningen. Denk hierbij onder meer aan de volgende zandsoorten:

Eenvoudig kwalitatief zand kopen

Al onze zandsoorten zijn voorzien van certificaten en verkrijgbaar in elke gewenste hoeveelheid. Als u uw zand bij ons in Groningen komt ophalen, laden wij uw vrachtwagen met behulp van een shovel, overslagkraan en weegbrug snel vol. Daarnaast is het mogelijk om het zand bij u op locatie te laten afleveren. Mede hierdoor is Grondstoffen Noord Nederland dé ideale distributeur van zand in regio Groningen.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar aantrekkelijk geprijsd zand in de omgeving van Groningen, zit u goed bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 050-8512533. U kunt tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: