Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Zand Groningen

Zand Groningen

Voor alle soorten zand kunt u in de omgeving van Groningen het beste terecht bij Grondstoffen Noord Nederland. Hier vindt u een grootschalig assortiment aan grondstoffen die bij ons worden verkocht tegen zeer gunstige prijzen. Wij bieden de uitkomst voor de steeds hoger wordende transportkosten voor grondstoffen.

Welke soorten zand biedt GNN Groningen?

Alle soorten zand kunt u heel voordelig kopen bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen. U kunt hierbij denken aan de volgende zandsoorten:

  • Ophoogzand;
  • Straatzand;
  • Vulzand;
  • Zandbakkenzand;

GNN Groningen biedt ook bouwzand

Al deze soorten zand zijn voorzien van certificaten en bij ons verkrijgbaar in iedere gewenste hoeveelheid. In het geval u zand bij ons komt ophalen, kunnen wij uw vrachtwagen met behulp van een shovel, overslag kraan en eigen weegbrug snel volladen. Wij kunnen het zand echter ook snel en voordelig bij u afleveren. Mede hierdoor is Grondstoffen Noord Nederland de ideale distributeur van zand in de omgeving van Groningen.

Contacteer ons!

Als u op zoek bent naar aantrekkelijk geprijsd zand in de omgeving van Groningen, zit u goed bij Grondstoffen Noord Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 050-8512533. U kunt meteen een volledig vrijblijvende offerte en prijsopgave aanvragen. Naast zand, kunt u bij ons ook terecht voor siersteen en teelaarde.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: