Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Argex

Argex-zand

Grondstoffen Noord Nederland is distribiteur en dealer van onder andere Argex-zand en andere grondstoffen van het merk Argex in Groningen. Gebroken Argex wordt door zijn bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast op allerlei terreinen. Denk hierbij aan de weg- en waterbouw, de bouwtechniek en de geotechniek.

Argex-zand en andere soorten van dit merk

De uiterst hoge stabiliteit, perfecte draagkracht, de hoge inwendige wrijvingshoek en de onbeperkte levensduur maken van Argex-zand of Argex-korrels uw ideale funderingsmateriaal. Argex is leverbaar in diverse hoeveelheden eventueel te leveren in Big Bags of als scheepslading.

  • Argex zand 0/4-500
  • Argex gebroken 4/8-320
  • Argex korrel 8/16-340
  • Argex korrel 4/10-430

We vertellen u graag meer over Argex-zand of de gebroken variant van Argex, als u dit wilt gebruiken voor uw project. Als u langskomt bij onze zand- en grindhandel, voorziet een van de aanwezige medewerkers u graag van advies. Wij bieden u namelijk dé oplossing die past bij uw wensen, ook als u opzoek bent naar kwalitatief bouwzand.

Benader ons voor meer informatie over Argex

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 050-8512533 voor prijsopgaven en offertes voor Argex-zand of gebroken Argex. Grondstoffen Noord Nederland geeft prijzen van diverse soorten zand, waaronder ons bomenzand en andere producten. Deze kunnen franco geleverd worden op locatie, maar wij hebben ook afhaalprijzen vanaf onze loswal aan de Deense Haven, Bornholmstraat 4AB, Groningen.

GNN Groningen