Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Argex

Argex

Grondstoffen Noord Nederland is distribiteur/dealer van Argex zand en korrels in Groningen.
Argex wordt door zijn bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast op allerlei terreinen. Denk hierbij aan de weg- en waterbouw, de bouwtechniek en de geotechniek.

Argex zand en andere soorten van dit merk

Door de uiterst hoge stabiliteit, perfecte draagkracht, de hoge inwendige wrijvingshoek en de onbeperkte levensduur maken van Argex zand of korrels uw ideale funderingsmateriaal. Argex is leverbaar in diverse hoeveelheden eventueel te leveren in Big Bags of als scheepslading.

  • Argex zand         0/4-500
  • Argex gebroken 4/8-320
  • Argex korrel       8/16-340
  • Argex korrel       4/10-430

Voor meer informatie kunt u naar https://www.argex.eu/.

We vertellen u graag meer over Argex als u dit wilt gebruiken voor uw project in Groningen. Als u langskomt bij ons bedrijf, voorziet een van de aanwezige medewerkers u graag van advies. Wij bieden u namelijk dé oplossing die past bij uw wensen.

Benader ons voor meer informatie over Argex

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 050-8512533 of te e-mailen naar  info@gnngroningen.nl voor prijsopgaven en offertes voor Argex. Grondstoffen Noord Nederland geeft prijzen van zand, bomenzand, bomengrond en andere producten voor franco leveringen op het werk, maar ook afhaalprijzen vanaf onze loswal aan de Deense Haven, Bornholmstraat 4AB, Groningen.

GNN Groningen