Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Siersteen Groningen

Siersteen Groningen

Grondstoffen Noord Nederland is de meest voordelige leverancier van siersteen in Groningen en omgeving. Bij ons vindt u diverse verschillende soorten steen, die wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij u kunnen leveren. Wij vormen dé oplossing voor de stijgende transportkosten voor de grondstoffen.

Uw siersteen vindt u bij GNN Groningen

Grondstoffen Noord Nederland is dé siersteen leverancier van de omgeving Groningen. Bij Grondstoffen Noord Nederland zijn de volgende typen steen verkrijgbaar voor zeer voordelige prijzen:

  • Graniet;
  • Mijnsteen;
  • Basalt;
  • Lava;
  • Gewassen schelpen;

Deze soorten siersteen kunt u bij ons afnemen in vele diverse hoeveelheden. Als u producten bij ons komt afhalen, zorgen wij er met onze overslagkraan, shovel en eigen weegbrug voor dat uw vrachtwagen binnen een kort tijdsbestek naar wens is volgeladen. Wij kunnen uw bestelling echter ook op zeer snelle en voordelige wijze bij u afleveren. Mede daardoor is Grondstoffen Noord Nederland de ideale partner voor siersteen in de buurt van Groningen.

Bel en krijg een vrijblijvende prijsopgave of offerte

Voor aangenaam geprijsd siersteen gaat u in de omgeving van Groningen naar Grondstoffen Noord Nederland. Een volledig vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u verkrijgen door te bellen naar 050-8512533. U kunt hier ook terecht voor meer informatie. Bij Grondstoffen Noord Nederland vindt u ook zeer scherp geprijsd Argex zand en teelaarde.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's:

GNN Groningen