Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Siersteen Groningen

Siersteen uit Groningen

Grondstoffen Noord Nederland is de meest voordelige leverancier van siersteen in Groningen en omgeving. Bij ons vindt u diverse verschillende soorten steen, die wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij u kunnen leveren. Wij vormen dé oplossing voor de stijgende transportkosten voor de grondstoffen.

Uw siersteen vindt u bij ons

GNN is dé leverancier voor siersteen van de hoogste kwaliteit in het noorden van het land. Bij onze zand- en grindhandel zijn de volgende typen steen verkrijgbaar voor zeer voordelige prijzen:

  • Graniet;
  • Mijnsteen;
  • Basalt;
  • Lava;
  • Gewassen schelpen;

Deze soorten siersteen kunt u bij ons afnemen in vele diverse hoeveelheden. Als u producten bij ons komt afhalen, zorgen wij er met onze overslagkraan, shovel en eigen weegbrug voor dat uw vrachtwagen binnen een kort tijdsbestek naar wens is volgeladen. Wij kunnen uw bestelling echter ook op zeer snelle en voordelige wijze bij u afleveren. Mede daardoor zijn wij niet alleen de ideale partner voor siersteen, maar ook voor al uw benodigde grondstoffen voor wegenbouw.

Bel en krijg een vrijblijvende prijsopgave of offerte

Voor aangenaam geprijsd siersteen maakt u aanspraak op de voorraad grondstoffen in onze opslag. Een volledig vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u verkrijgen door te bellen naar 050-8512533. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over onze verschillende siersteensoorten.

Contact

GNN Groningen