Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Drainage zand Groningen

Zand voor drainage in Groningen

Drainage zand vindt u in de omgeving van Groningen nergens zo aantrekkelijk geprijsd als bij Grondstoffen Noord Nederland. Wij bieden dé oplossing voor de steeds stijgende transportkosten voor grondstoffen voor de weg- en waterbouw. Naast (bouw) zand, vindt u bij ons ook diverse typen siersteen en teelaarde tegen zeer gunstige prijzen.

Voor uw drainage vindt u bij ons het geschikte zand

Drainage zand koopt u bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen. Wij leveren een rijk en divers aanbod van verschillende fracties gezeefd bouwzand en granulaties aan bouwbedrijven en weg- en waterbouwbedrijven. Wij leveren naast drainage zand ook de volgende typen bouwzand:

Elke zandsoort is bij onze zand- en grindhandel verkrijgbaar in diverse hoeveelheden. Wanneer u uw producten bij ons komt afhalen, kunnen wij uw vrachtwagen dankzij onze overslag kranen, een shovel en eigen weegbrug binnen korte tijd laden naar wens. Het is voor ons echter ook mogelijk om uw bestelling vlot en tegen een zeer aantrekkelijke prijs te leveren. Mede hierdoor is het voordelig om voor drainage zand en andere soorten grondstoffen, zoals kwalitatieve sierstenen te kiezen voor Grondstoffen Noord Nederland.

Bel direct voor informatie over drainagegrondstoffen


Voor drainage zand komt u naar onze zandhandel in Groningen. Bel direct naar 050-8512533 voor een volledig vrijblijvende offerte. Als u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Naast zand voor uw drainage, leveren wij nog vele andere materialen die gebruikt kunnen worden in de bouw.

Contact

GNN Groningen