Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Opslag grondstoffen

Opslag van grondstoffen

U vindt een grote opslag aan grondstoffen bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen. Door onze grote opslagmogelijkheden bieden wij u de kans om vele materialen en grondstoffen op korte termijn te ontvangen. We hebben immers de ruimte om een goede voorraad aan te leggen.

Vanuit onze opslag bestelt u gemakkelijk diverse grondstoffen

Heeft u op korte termijn veel grondstoffen nodig maar zelf geen mogelijkheid tot opslag? Wij helpen u graag hierbij als zand- en grindhandel. Vanuit ons terrein haalt u eenvoudig en snel uw benodigde grondstoffen voor uw groenvoorziening of een van onze andere materialen op. U vindt bij ons onder andere:

Komt u uw bestelling bij ons ophalen? Wij hebben de machines om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagen gemakkelijk gevuld kan worden. Dit scheelt u een hoop werk en onnodig gedoe. Bij ons zit u dus goed als u zoekt naar een betrouwbare partner die betaalbare grondstoffen aanbiedt.

Kies voor directe levering vanuit onze opslag

Wilt u niet lang moeten wachten op uw brekerzand of een van onze andere grondstoffen? Dat is door onze opslag voor grondstoffen niet meer nodig. Informeer naar de levertijd en levermogelijkheden door te bellen naar 050-8512533 of te e-mailen naar info@gnngroningen.nl.

Contact

GNN Groningen