Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Teelaarde Groningen

Teelaarde in Groningen

Voor aantrekkelijk geprijsde teelaarde en tuinaarde gaat u in de omgeving van Groningen naar Grondstoffen Noord Nederland. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan grondstoffen voor groenvoorziening tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo kunt u onder meer tuingrond en tuinaarde zeer voordelig kopen bij ons in Groningen. Wij bieden een pasklare oplossing op de steeds stijgende grondstofkosten.

Op zoek naar teelaarde in het hoge noorden?

Teelaarde en tuinaarde vindt u in de omgeving nergens zo scherp geprijsd als bij Grondstoffen Noord Nederland. U kunt bij onze zand- en grindhandel terecht voor de volgende soorten grondstoffen voor uw groenvoorziening:

  • Gezeefde of ongezeefde teelaarde;
  • Tuingrond;
  • Compost;
  • Championmest Champost;
  • Bomengrond;
  • Bomenzand;
  • Lava boommix.

Ieder van deze grondstoffen, zoals dus tuingrond, kunt u bij ons kopen in alle hoeveelheden en direct gebruiken voor uw groenvoorziening. Als u de gewenste grondstoffen bij ons afhaalt, kunnen wij u snel helpen dankzij de beschikbaarheid van een overslagkraan, shovel en weegbrug. Wij leveren de producten echter ook tegen een zeer scherp tarief op elk gewenst adres af. Mede hierdoor kunt u voor het kopen van teelaarde, zoals compost of tuingrond het beste terecht bij Grondstoffen Noord Nederland.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Wij zijn de ideale leverancier van teelaarde en tuinaarde in de omgeving. Bel naar 050-8512533 of stuur een e-mail naar info@gnngroningen.nl voor een vrijblijvende prijsopgave en/of offerte van onze grondstoffen voor wegenbouw of voor uw groenvoorziening. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over onze producten en direct onze tuingrond kopen. Naast teelaarde leveren wij onder meer ook Argex zand.

Contact

GNN Groningen