Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Teelaarde Groningen

Teelaarde Groningen

Voor aantrekkelijk geprijsde teelaarde en tuinaarde gaat u in de omgeving van Groningen naar Grondstoffen Noord Nederland. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan grondstoffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo kunt u onder meer tuingrond en tuinaarde zeer voordelig kopen bij ons in Groningen. Wij bieden een pasklare oplossing op de steeds stijgende grondstofkosten.

Op zoek naar teelaarde in de buurt van Groningen?

Teelaarde en tuinaarde vindt u in de omgeving van Groningen nergens zo scherp geprijsd als bij Grondstoffen Noord Nederland. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten aarde:

  • Gezeefde of ongezeefde teelaarde;
  • Tuingrond;
  • Compost;
  • Championmest Champost;
  • Bomengrond;
  • Bomenzand;
  • Lava boommix.

Ieder van deze grondstoffen kunt u bij ons verkrijgen in alle hoeveelheden. Als u de gewenste grondstoffen bij ons afhaalt, kunnen wij u snel helpen dankzij de beschikbaarheid van een overslagkraan, shovel en weegbrug. Wij kunnen de producten echter ook tegen een zeer scherp tarief op elk gewenst adres afleveren. Mede hierdoor kunt u voor het kopen van teelaarde, zoals compost of tuingrond, in de omgeving van Groningen, het best terecht bij Grondstoffen Noord Nederland.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Grondstoffen Noord Nederland is de ideale leverancier van teelaarde en tuinaarde in Groningen en omgeving. Bel naar 050-8512533 of stuur een e-mail naar info@gnngroningen.nl voor een vrijblijvende prijsopgave en/of offerte. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over onze producten. Naast teelaarde, leveren wij onder meer ook Argex zand en siersteen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: