Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Argex korrels

Argex korrels

Argex korrels kent u vast en zeker uit de bloembakken, maar deze korrels kunnen op talloze manieren worden gebruikt. GGN Groningen levert deze korrels die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Waar wacht u nog op?

Wat kunt u met Argex korrels?

Argex korrels zijn geëxpandeerde gebakken korrels van klei en kunnen dus op verschillende manieren worden gebruikt. Dit varieert van het filteren van een zwemvijver tot aan de isolatie in thermovloeren. Enkele andere manieren waarop Argex korrels worden toegepast zijn:

  • In de geotechniek: denk hierbij aan de aanvulling achter keermuren, als grondverbeteraar, bij de constructie van ondergrondse tunnels, afremzones en als waterbuffer- en infiltratiebekkens.
  • Als beton: van de korrels kan beton worden gemaakt. Dit beton heeft als voordeel dat het ontzettend licht en onbrandbaar is. Daarnaast biedt het een goede akoestische en thermische analyse.
  • Als biofiltratie: het kan water biologisch filteren, denk aan een zwemvijver of de individuele behandeling van afvalwater.
  • In het groen: in daktuinen zijn de korrels isolerend voor uw woning of gebouw. Daarnaast worden ze ook veelvuldig gebruikt in bloembakken.
  • Op sportvelden: de korrels worden gebruikt als drainagelaag bij de aanleg van sportvelden.
  • In waterbeheersing: u kunt de Argex korrels uitstekend gebruiken als waterbuffer- of infiltratiebekken. Het houdt namelijk vocht vast en vertraagt de afvoer.

Naast de vele toepassingsmogelijkheden, hebben de Argex korrels nog meer voordelen. Zo zijn ze milieuvriendelijk en hebben ze een onbeperkte levensduur. Daarnaast zijn ze vorstbestending, onbrandbaar en hebben ze een groot draagvermogen. Ook kunnen de korrels een 100% natuurlijke isolatie vormen, kennen ze een laag gewicht en hoge stabiliteit.

Neem contact op bij interesse!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat u met Argex korrels kunt doen? Neem contact met ons op door te bellen naar 050-8512533. GGN Groningen is op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: