Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Metselzand Groningen

Metselzand uit Groningen

Als u zeer voordelig metselzand wilt kopen in de omgeving van Groningen, kunt u terecht bij Grondstoffen Noord Nederland. Bij ons ontloopt u de steeds stijgende transportkosten van de diverse grondstoffen en bent u steeds verzekerd van producten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Bij ons krijgt u nog betaalbaar metselzand
Betaalbaar metselzand vindt u bij onze zand- en grindhandel. Wij leveren een grote diversiteit aan bouwzand en granulaat, gezeefd op verschillende fracties. Deze grondstoffen voor de wegenbouw worden gebruik door vele bouwbedrijven en weg- en waterbouwbedrijven. Naast metselzand, kunt u hierbij denken aan:

Al deze grondstoffen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Als u de grondstoffen bij ons komt ophalen, kunnen wij u dankzij de aanwezigheid van een overslag kraan, shovel en weegbrug u snel tijd helpen. Mede hierdoor kiest u voor metselzand en andere soorten bouwzand in de omgeving van Groningen naar Grondstoffen Noord Nederland.

Vind al uw metselgrondstoffen bij ons

Metselzand en andere soorten bouwzand vindt u nergens zo voordelig in de omgeving van Groningen als bij Grondstoffen Noord Nederland. Neem contact met ons op via 050-8512533 om een offerte aan te vragen en laat uzelf verrassen. Wij kunnen het gewenste zand ook binnen korte termijn en tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren op locatie.

Contact

GNN Groningen