Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Metselzand Groningen

Metselzand Groningen

Als u zeer voordelig metselzand wilt kopen in de omgeving van Groningen, kunt u terecht bij Grondstoffen Noord Nederland. Bij ons ontloopt u de steeds stijgende transportkosten van de diverse grondstoffen en bent u steeds verzekerd van producten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Betaalbaar metselzand van Grondstoffen Noord Nederland in Groningen

Betaalbaar metselzand vindt u in de buurt van Groningen bij Grondstoffen Noord Nederland. Wij leveren een grote diversiteit aan bouwzand en granulaat, gezeefd op verschillende fracties, aan bouwbedrijven en weg- en waterbouwbedrijven. Naast metselzand, kunt u hierbij denken aan:

  • Vloerenzand;
  • Drainage zand;
  • (hydraulisch) menggranulaat;
  • Grind in diverse fracties gezeefd.

Al deze grondstoffen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Als u de grondstoffen bij ons komt ophalen, kunnen wij u dankzij de aanwezigheid van een overslag kraan, shovel en weegbrug u snel tijd helpen. Wij kunnen het gewenste zand echter ook binnen korte tijd en tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren. Mede hierdoor kiest u voor metselzand en andere soorten bouwzand in de omgeving van Groningen naar Grondstoffen Noord Nederland.

Contacteer ons!

Metselzand en andere soorten bouwzand vindt u nergens zo voordelig in de omgeving van Groningen als bij Grondstoffen Noord Nederland. Vraag direct een offerte aan via 050-8512533 en laat u zelf verrassen. U kunt bij ons onder andere ook teelaarde en siersteen kopen.

 

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: