Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Vloerenzand Groningen

Vloerenzand uit Groningen

Bent u op de hoogte van de beste partij om vloerenzand bij te kopen in Groningen? Dat is Grondstoffen Noord Nederland. Al jarenlang zijn wij een trotste leverancier van diverse soorten grondstoffen die gebruikt worden voor wegen-, woningbouw en groenvoorzieningen. Bij ons vindt u wat u nodig heeft.

Welkte toepassingen zijn er voor vloerenzand?

Vloerenzand is grof van zichzelf, maar kan gezeefd worden tot een fijner materiaal. Hiermee is het dus multi-inzetbaar. Wanneer u dit zand in onze zandhandel bestelt, gebruikt u het bijvoorbeeld voor het bestraten met natuursteen. Hoewel de term vloerenzand impliceert dat deze grondstof te gebruiken is voor vloeren, is dit niet de enige toepassing. Vloerenzand wordt ook wel betonzand genoemd door de uitstekende kwaliteiten om het te gebruiken voor betonmortel. Door het toevoegen van betongrind en cement kunt u van het materiaal een mooi stevig mortel maken. U bestelt dit en andere soorten bouwzand eenvoudig bij ons.

Informeer naar het beste zand voor uw project

Weet u nog niet zeker of vloerenzand geschikt is voor een bepaalde toepassing in uw project? U staat er niet alleen voor wanneer u een bestelling wilt plaatsen bij onze zand- en grindhandel. Neem contact met ons op en stel alle vragen die u heeft ten aanzien van onze grondstoffen. Wij helpen u graag verder.

Contact

GNN Groningen