Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Zandhandel Groningen

Zandhandel in Groningen

Dankzij een uitgebreid aanbod, snelle service en voordelige prijszetting is Grondstoffen Noord Nederland dé zandhandel in de omgeving van Groningen voor het bestellen van zand. Wij leveren een grote diversiteit aan grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit, zoals ophoogzand en straatzand- vanuit Groningen tegen een zeer gunstige prijs. Behalve voor zand, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van andere grondstoffen.

Wij zijn dé zandhandel in de regio

Grondstoffen Noord Nederland is de ideale zandhandel om straatzand, vulzand en andere soorten zand te kopen. Bij ons kunt u verschillende soorten zand verkrijgen die voorzien zijn van de benodigde certificaten. U kunt hierbij denken aan de volgende zandsoorten:

Deze soorten zand zijn bij onze zand- en grindhandel te kopen in verschillende hoeveelheden. U kunt de gewenste hoeveelheid zand bij ons op komen halen. Dankzij de aanwezigheid van een shovel, overslagkraan en eigen weegbrug wordt uw vrachtwagen binnen een kort tijdsbestek bij ons geladen. Wij kunnen het zand dat u bij ons bestelt echter ook snel en voordelig bij u afleveren. Dankzij ons ruime aanbod aan zand en onze uitstekende service en aantrekkelijke prijszetting zijn wij dé zandhandel in de omgeving. Het maakt dus niet uit of u vulzand, ophoogzand of straatzand wilt kopen, bij ons in Groningen kunt u al deze soorten zand kopen.

Contacteer ons en ontvang een prijsopgave

Neem direct contact op met dé zandhandel van de regio door te bellen naar 050-8512533 of te e-mailen naar info@gnngroningen.nl. Wij kunnen u dan meteen voorzien van een volledig vrijblijvende prijsopgave of offerte. Zo kunt u eenvoudig ophoogzand, straatzand en vulzand bij ons bestellen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's:

GNN Groningen