Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Bomenzand

Bomenzand

Bent u op zoek naar aantrekkelijk geprijsd bomenzand van topkwaliteit? Bij Grondstoffen Noord Nederland uit Groningen neemt u verschillende grondstoffen zeer voordelig af. Denk hierbij onder meer aan siersteen en bouwzand, maar ook aan bomenzand. Alle grondstoffen zijn bij ons in elke gewenste hoeveelheid verkrijgbaar. Hierbij hanteren wij zeer korte levertijden!

Voordelig én eenvoudig bomenzand aanschaffen

Bij ons vindt u tuinaarde, waaronder bomenzand, tegen de laagste prijzen. Het bomenzand dat wij verkopen zorgt voor stabiliteit, het gewenste vocht- en zuurstofgehalte en voldoende voeding voor de boom. Dit zand kunt u bij ons aanschaffen in diverse hoeveelheden, variërend van kieptrailers tot aan Big Bags. Als u uw zand bij ons in Groningen komt ophalen, zorgen wij er met behulp van onze overslagkraan, shovel en weegbrug voor dat uw vrachtwagen(s) snel geladen worden. Het is tevens mogelijk om uw grondstoffen, zoals zand voor uw bomen, bouwzand of compost, op locatie te laten afleveren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave

Bomenzand vindt u nergens voordeliger dan bij ons. Wenst u meer informatie over deze grondstof of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel dan naar 050-8512533, stuur een e-mail naar info@gnngroningen.nl of vul ons contactformulier in en laat u verrassen door de gunstige prijzen van onze zandhandel in Groningen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: