Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Bomenzand

Bomenzand

Bomenzand is zand dat bestaat uit bladaardecompost en straatzand. Bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen koopt u onder andere dit zand voor uw bomen. Het zand koopt u in kieptrailers of Big Bags. Net wat u zelf fijn vindt. Lees verder en ontdek de voordelen van dit bomenzand.

Bomenzand schaft u voordelig aan bij ons bedrijf

Bomenzand en andere tuinaarde, zoals bomengrond, koopt u bij ons tegen de laagste prijzen. Het zand dat wij verkopen zorgt voor stabiliteit, het gewenste vocht- en zuurstofgehalte en voldoende voeding voor de boom. Als u uw zand bij ons komt ophalen, laden wij dit met behulp van onze overslagkraan, shovel en weegbrug snel in uw vrachtwagen(s). Het is tevens mogelijk om uw grondstoffen, zoals zand voor uw bomen of drainagezand, op locatie te laten afleveren.

Neem contact met ons op voor zand voor uw bomen

Bomenzand vindt u nergens voordeliger dan bij ons en is van zeer goede kwaliteit. Wenst u meer informatie over deze grondstof of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel dan naar 050-8512533 of vul ons contactformulier. Laat u verrassen door de gunstige prijzen die onze zand- en grindhandel biedt.

Contact

GNN Groningen