Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Betonzand Groningen

Betonzand in Groningen

Heeft u betonzand nodig voor uw bouwproject in Groningen? Deze grondstof wordt ook wel vloerenzand genoemd en wordt veelal gebruikt voor het maken van betonmortel voor vloeren. Staat u op het punt om een stevige fundering aan te leggen? Dan vindt u het benodigde zand bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen.

Dit betonzand is te gebruiken voor vele projecten

Betonzand is een ontzettend veelzijdige grondstof om diverse soorten betonmortel van te maken. Dit type vloerenzand is gemakkelijk te vermengen met betongrind, cement en water om tot een stevige fundering te komen. Bij onze zandhandel vindt u diverse soorten zand voor verschillende toepassingen. Wanneer u er niet zeker van bent of betonzand de juiste grondstof is voor de werkzaamheden die u uit wilt voeren, geven onze experts u graag advies. Heeft u na het leggen van een fundering ook metselzand nodig? Dat vindt u bij ons ook.

Ontvang een prijsopgave voor uw benodigde zand

Het team van Grondstoffen Noord Nederland voorziet u graag van een correcte prijsopgave voor de hoeveelheid betonzand die u nodig heeft. Hiervoor neemt u simpelweg contact met ons op door te bellen naar 050-8512533. Als zand- en grindhandel weten wij als geen ander hoe wij u de beste service en beste materialen kunnen bieden. Vertrouw daarom op onze expertise.

Contact

GNN Groningen