Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Tuinaarde Groningen

Tuinaarde kopen in Groningen

Voordelig tuinaarde kopen in regio Groningen doet u bij Grondstoffen Noord Nederland. Ons bedrijf is de totaalleverancier in de regio van alle veelvoorkomende grondstoffen. Daarom moet u ook als u kwalitatieve tuinaarde wilt kopen tegen een scherpe prijs, bij ons in Groningen zijn.

Elke gewenste hoeveelheid en soort tuinaarde schaft u aan bij ons in Groningen

Of u nu tuinaarde nodig heeft voor een groot project in de groenvoorziening, of voor de aanleg van een of meerdere tuinen in regio Groningen; bij ons koopt u eenvoudig elke gewenste hoeveelheid. Wij bieden onder meer de volgende soorten tuinaarde aan:

U heeft de mogelijkheid om uw tuinaarde bij ons op te halen of te laten afleveren. Indien u kiest om uw grondstoffen op te halen, laden wij uw vervoersmiddel eenvoudig vol met behulp van een shovel, overslagkraan en weegbrug die wij in eigen beheer hebben. Dit geldt tevens als u bijvoorbeeld metselzand of een van onze andere producten aanschaft. Dát is de service waarvan u profiteert bij een ware totaalleverancier!

Neem contact met ons op bij interesse

Heeft u interesse in het aanschaffen van tuinaarde of andere producten, zoals siersteen, bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via 050-8512533, info@gnngroningen.nl of via ons contactformulier en maak uw wensen kenbaar. Wij sturen u indien gewenst een volledig vrijblijvende offerte toe.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's: