Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Overslag Groningen

Overslag Groningen

Voor voordelige overslag en opslag van grondstoffen kunt u terecht bij Grondstoffen Noord Nederland in Groningen. Wij leveren onder andere zand, teelaarde, siersteen en bouwzand. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze gunstige prijzen.

Voordelige overslag en opslag in Groningen

Voor het lossen/laden en overslaan van materialen in/uit schepen wordt er gebruik gemaakt van hydraulische overslagkranen en schrankladers. Onze overslagkraan is voorzien van een camera zodat tevens het zicht voor de machinist gewaarborgd is. Dit voorkomt mogelijke ongevallen en versneld het losproces.

Welke grondstoffen heeft Grondstoffen Noord Nederland opgeslagen?

Grondstoffen Noord Nederland is de ideale partner voor grondstoffen overslag in de omgeving van Groningen. Bij ons aan de Deense Haven in Groningen, hebben wij diverse typen van de volgende soorten grondstoffen opgeslagen:

Al deze producten zijn bij ons te verkrijgen in iedere gewenste hoeveelheid. Als u de grondstoffen zelf bij ons komt ophalen, wordt uw vrachtwagen dankzij een overslagkraan, shovel en weegbrug snel geladen binnen een kort tijdsbestek naar wens geladen. Wilt u liever dat wij de grondstoffen bezorgen? Dat is geen probleem! Ook voor bezorging hanteren wij een zeer scherp tarief. Mede hierdoor is het voordelig om voor grondstof overslag te kiezen voor Grondstoffen Noord Nederland uit Groningen.

Kom naar de De Deense Haven in Groningen

Voor overslag van grondstoffen gaat u naar De Deense Haven in Groningen; de vestigingsplaats van Grondstoffen Noord Nederland. Het aanvragen van meer informatie of een vrijblijvende offerte doet u door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 050-8512533.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's:

GNN Groningen