Betrouwbare partner

Z

Vlotte levering

Betaalbare grondstoffen

Home » Grondstoffen Noord Nederland

Grondstoffen Noord Nederland

Grondstoffen Noord Nederland biedt dé oplossing voor de steeds stijgende grondstoffenprijzen. Bij ons vindt u een grote diversiteit aan zand, teelaarde, siersteen en bouwzand tegen de meest aantrekkelijke tarieven. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen.

Grondstoffen Noord Nederland: de betrouwbare partner voor zand

Grondstoffen Noord Nederland biedt opslag en overslag aan de Deense Haven in Groningen. Hier kunt u terecht voor vele soorten van de volgende grondstoffen:

Deze grondstoffen kunt u bij ons in diverse hoeveelheden aanschaffen, van kieptrailer tot Big Bags. Dankzij de aanwezigheid van een overslagkraan, shovel en weegbrug kunnen wij binnen een korte tijd vrachtwagens laden met de door u gewenste hoeveelheid. Wij kunnen echter ook alle producten voordelig en vlot bij u afleveren. Mede hierdoor gaat u voor al uw grondstoffen in Noord Nederland naar GNN.

Bel en ontvang een offerte

U bent op zoek naar (bouw) zand, teelaarde en siersteen en u wilt er niet te veel voor betalen? Vraag dan direct een offerte aan bij Grondstoffen Noord Nederland. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 050-8512533.

Contact

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's:

GNN Groningen